Groepsarrangement - Inclusief diner

Geef je groepsbezoek aan Utrecht een uniek karakter.
Het Trajectum Lumen avondarrangement combineert een avond uit met kunst en cultuur, en belicht de geschiedenis van de oude stad op een wel heel bijzondere manier. Na een heerlijk diner, neemt een gids jullie 's avonds mee op wandeltocht, langs artistiek uitgelichte locaties in de historische binnenstad van Utrecht.

Programma (tijden bij benadering):

18.30 - 20.30 uur: 3-gangen diner bij een sfeervol restaurant in Utrecht

20.30 - 22.00 uur: avondwandeling met gids
Beleef Utrecht in de avond en geniet van de sfeervolle verlichte stad! Tijdens deze avondwandeling neemt een ervaren gids jullie mee langs bijzondere plekken van Utrecht.  Zo wandel je onder andere langs de Domtoren, de Oudegracht en haar werven. Onderweg vertelt de gids over historische achtergronden en de rijke geschiedenis van de Utrechtse binnenstad.

Daarnaast komen jullie langs een aantal artistiek uitgelichte locaties met lichtkunstobjecten van Trajectum Lumen. Een uniek lichtproject waarbij een aantal gerenommeerde (internationale) lichtkunstenaars het heden en verleden van de stad op bijzondere wijze tot leven brengt. Laat je verrassen en ontdek Utrecht in een ander licht!

Prijs:
Op aanvraag en exclusief drank bij het 3-gangen diner

Voor meer informatie en reserveringen:
Utrecht voor Groepen
T: 030 - 236 00 20
E: groepen@utrechtmarketing.nl

De lichtkunstwerken staan in de openbare ruimte. Hoewel deze worden onderhouden door de Gemeente Utrecht kan het zijn dat een kunstwerk op de avond van de wandeling defect is.